Εμπειρίες

Οικογενειακές διακοπές

Η Χαλκιδική είναι η χερσόνησος που βρίσκεται στα νότια της πόλης της Θεσσαλονίκης. Αποτελείται από τρεις μικρότερες χερσονήσους την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και τον Άθω. Τα τρία αυτά «πόδια» συντελούν στο να έχει η Χαλκιδική μοναδική σχηματική ιδιορρυθμία, αλλά και το μεγαλύτερο μήκος ακτών, 550 χιλιόμετρα περίπου, από όλους τους χερσαίους νομούς της Ελλάδας.

Είναι διάσημος προορισμός και όλοι μιλούν για τις καλοκαιρινές διακοπές στη Χαλκιδική είτε πρόκειται για οικογένειες, ζευγάρια ή φίλους. Λόγω των εκατοντάδων ατόμων που προσελκύει κάθε χρόνο, έχει πολύ ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή.

Οι ηλιόλουστες, χρυσές, καλυμμένες με άμμο παραλίες στη Χαλκιδική, οι ειδυλλιακοί κόλποι, τα παραδοσιακά χωριουδάκια αλλά και τα σύγχρονα τουριστικά θέρετρα, τα διάσπαρτα νησάκια, οι προστατευμένοι κολπίσκοι, οι πευκόφυτοι λόφοι που βυθίζονται στα νερά της θάλασσας, όλα μαζί συνθέτουν την εικόνα της σύγχρονης Χαλκιδικής.Το Palladium ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, χτισμένο σε μια δασώδη περιοχή έχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις όμορφες παραλίες στη Κρυοπηγή. Περιτριγυρίζεται από φυσική ομορφιά και προσφέρει μια γεύση Ελληνικής παράδοσης.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τις διακοπές σας κοντά μας, σας υποσχόμαστε μια άνετη διαμονή σε αυτό το μαγευτικό παραθαλάσσιο παράδεισο.